Dette nettstedet bruker cookies og lignende teknologi for analyser, personlig tilpasning, funksjoner for sosiale medier og markedsføring. Les mer. Administrer innstillinger.

Partnerskap med Expedia gir økt antall bestillinger for amerikansk B&B

The Inn at Elk River i USA

The Inn at Elk River ligger i hjertet av Blue Ridge Mountains i North Carolina og er et familiedrevet og -eid bed & breakfast. The Inn ligger nær en rekke skiresorter, tilbyr en rekke utendørsaktiviteter og befinner seg ikke langt unna en småby som gjestene kan utforske og samtidig besøke lokale butikker.

Eksponeringen vi har fått gjennom Expedia har gitt oss gjester som ellers aldri hadde kommet.

John Lowery

I 1996 kjøpte og restaurerte John Lowery, kona hans og to andre vennepar bygningen Manning House, et vertshus i kolonistil som er en eksakt kopi av en bygning fra friluftsmuseet Colonial Williamsburg i Virginia. Stedet har åtte rom – alle med eget bad, peis og personlighet.

John Lowery og forretningspartnerne hans har sørget for at bedriften har vokst ved å sette kundeservice og gjestenes opplevelse i høysetet. «Vi selger gjestmildhet og senger – det har alltid vært og vil alltid være vårt hovedfokus», sier John Lowery. Å tilby kundeservice på høyt nivå og sørge for at gjestene føler seg hjemme er en av dette B&B-hotellets viktigste oppgaver.

Lokal eksponering

The Inn har alltid trukket til seg en jevn strøm av gjester som skal til lokalområdet. Det ligger allikevel gjemt bort i fjellene i Nord-Carolina og langt fra nærmeste hovedvei, så gjestene var begrenset til folk som hadde et spesielt ønske om å reise til denne regionen. John hadde hørt om Expedia Group i flere år, men gikk ut ifra at et bed & breakfast med åtte rom ikke ville ha råd til å samarbeide med et online-reisebyrå. Da en lokal Market Manager fra Expedia Group tok kontakt med John, benyttet han allikevel muligheten til å utforske mulighetene for samarbeid, og oppdaget at dette ikke var tilfelle i hele tatt. «Vi ble positivt overrasket, eller sjokkerte, for å være ærlig, da vi skjønte at vi hadde råd allikevel», forteller han. «Vår Market Manager var svært profesjonell, og det tok bare 20 minutter før vi var klare til å bli med».

Eksponering/markedsføring

I de første samtalene ble John overrasket over hvor mange varemerker og salgssteder Expedia Group tilbyr sine partnere. Siden samarbeidet begynte i mai 2016, har The Inn opplevd en markant økning i kundebevissthet. «Eksponeringen vi har fått gjennom Expedia Group har gitt oss gjester vi ellers aldri hadde fått», forklarer han. «Vi hadde et par her fra Irland som bestilte gjennom Expedia Group og sa at de utvilsomt ville komme tilbake». Dette er kunder vi aldri ville ha fått uten partnerskapet vårt med Expedia Group».

Flere bestillinger

«Vi er fornøyde, for å si det mildt», sier John og legger til at Expedia Group i snitt gir dem 30 til 45 bestillinger per måned, noe som er en økning på 20 til 25 prosent. For John fungerer samarbeidet med Expedia Group godt. Han vil heller være partner med Expedia Group enn betale for en annonse, ettersom Expedia Group i hans tilfelle gir langt større eksponering og er mer kostnadseffektivt. En annen side han liker ved samarbeidet er at han ikke må betale Expedia Group med mindre gjesten faktisk overnatter på vertshuset. «Som en liten bedrift anbefaler jeg å gripe denne muligheten, for det har vært en fantastisk opplevelse for oss», sier John.

Market Managerens sterke kundefokus var noe John enkelt kunne forholde seg til, ettersom dette er vertshusets viktigste prioritet og en av hovedårsakene til at de er så fornøyde med Expedia Group.

«Å bli med i Expedia Group er en av de beste beslutningene vi har tatt», sier John Lowery. «Jeg får ikke skrytt nok av resultatene vi har fått og servicen vi får fra Market Management-teamet».

Flere suksesshistorier

Expedia-kampanjer gir økt antall bestillinger

Le Grand Karuizawa i Japan

Les artikkel

Expedia sørger for verdifulle internasjonale bestillinger

Hotel Kazurabashi i Japan

Les artikkel

Lengre bestillingsperioder med Expedia

Keiryuso Shiorie i Japan

Les artikkel