Dette nettstedet bruker cookies og lignende teknologi for analyser, personlig tilpasning, funksjoner for sosiale medier og markedsføring. Les mer. Administrer innstillinger.

Lengre bestillingsperioder med Expedia

Keiryuso Shiorie i Japan

Vi bestemte oss for å registrere oss hos Expedia Group for å fylle tilgjengelige rom for internasjonale kunder på ukedager og i lavsesongen. Vi begynte partnerskapet vårt med Expedia Group i desember 2016. Siden har vi sett en stor økning i antallet bestillinger fra internasjonale kunder.

Vi har sett en stor økning i antallet bestillinger fra internasjonale kunder

Yuta Saito
Administrerende Direktør

Det tok ikke lang tid før vi fikk våre første bestillinger fra Expedia Group. Vi opplever allerede å få bestillinger med lengre bestillingsvinduer – opptil to måneder fram i tid. Det at vi nå får flere gjesteanmeldelser, har også ført til økte bestillinger. Expedia Group Partner Central er en plattform som tilbyr en rekke forskjellige verktøy som hjelper Expedia Groups partnere med å administrere overnattingsstedene sine på tvers av Expedias varemerke-portefølje. Etter bare en måneds samarbeid med Expedia Group begynte vi å delta i sesongbaserte kampanjer gjennom Expedia Group Partner Central

Expedia Groups kundeservice gir den beste servicen av alle internasjonale reisebyråer i Japan. Jeg er takknemlig for at Expedia Group svarer raskt på forespørslene mine, og vil gjerne fortsette samarbeidet i lang tid framover.

Flere suksesshistorier

Expedia-kampanjer gir økt antall bestillinger

Le Grand Karuizawa i Japan

Les artikkel

Expedia sørger for verdifulle internasjonale bestillinger

Hotel Kazurabashi i Japan

Les artikkel

Hotellgruppe forbedrer sin snittpris gjennom partnerskapet med Expedia

Royal Cliff Hotels Group i Thailand

Les artikkel