Dette nettstedet bruker cookies og lignende teknologi for analyser, personlig tilpasning, funksjoner for sosiale medier og markedsføring. Les mer. Administrer innstillinger.

Hotellgruppe forbedrer sin snittpris gjennom partnerskapet med Expedia

Royal Cliff Hotels Group i Thailand

Vi bestemte oss for å bli med i Expedia Group fordi vi ønsket å dra fordel av etterspørselen online og øke bevisstheten om overnattingsstedet vårt på det globale markedet. Et par måneder ut i samarbeidet fikk vi en kraftig økning i antallet bestillinger. Bestillinger fra Expedia Group bidro til våre inntekter fra online-bestillinger og hjalp oss med å oppnå bedre snittpriser (ADR). Partnerskapet og samarbeidet vårt med Expedia Group har nå vart i ti år.

Salget vårt online økte med mer enn 50 % i 2016

Nuengruthai Thumwonk
Inntektssjef

Expedia Group Partner Central er et samlet verktøy for hotellpartnere som lar dem styre overnattingsstedene sine døgnet rundt på tvers av Expedia Groups portefølje av bestillingsnettsteder. Plattformen har mange nyttige funksjoner som gjør at vi kan opprette, administrere og se gjennom salget for hver salgskampanje vi kjører gjennom Expedia Group. I tillegg får vi markedsinnsikter om konkurrentgruppen vår, noe som virkelig hjelper oss med å fatte beslutninger om priser og kampanjer i sanntid.

Market Management-teamet gir oss også markedsinformasjon og tilbyr råd om salgsstrategier online. Online-salget vårt økte med over 50 % i 2016 takket være Expedia Groups arbeid, støtte og partnerskap.

Flere suksesshistorier

Expedia-kampanjer gir økt antall bestillinger

Le Grand Karuizawa i Japan

Les artikkel

Expedia sørger for verdifulle internasjonale bestillinger

Hotel Kazurabashi i Japan

Les artikkel

Lengre bestillingsperioder med Expedia

Keiryuso Shiorie i Japan

Les artikkel