Dette nettstedet bruker cookies og lignende teknologi for analyser, personlig tilpasning, funksjoner for sosiale medier og markedsføring. Les mer. Administrer innstillinger.

Flere bestillinger i lavsesongene

Atlantis Oceanfront Inn i USA

Atlantis Oceanfront Inn i Massachusetts ligger nær Good Harbor Beach i småbyen Gloucester og har 40 rom med fantastisk havutsikt. Dette sesongbaserte hotellet er åpent fra mai til oktober og tilbyr gjestene sine aktiviteter som svømming, hvalsafari og kajakkpadling. Det ligger også nær Gloucesters trivelige sentrum, der det finnes restauranter og gode shoppingmuligheter.

Synlighet er alfa og omega, og ved å samarbeide med Expedia har vi økt markedsføringen vår online og fått flere bestillinger i lavsesongene.

Jane Fredrick
Driftsansvarlig

Jane Fredrick har arbeidet på Atlantis i over 19 år, hovedsakelig på driftssiden, og har sett hotellet utvikle seg. Hun husker at det ikke er lenge siden hotellet måtte kjøpe annonseplasser og sende ut reklamer i posten for å markedsføre seg. Nå forteller hun at Atlantis Oceanfront Inn har en nettside for å vise fram den flotte utsikten, har prøvd seg på SEO-markedsføring og nylig har opprettet sider på Facebook- og Instagram. «For å kunne tiltrekke oss gjester må vi holde oss oppdaterte og følge med på trendene for hvordan reisende finner og bestiller oppholdene sine», forteller Jane. For flere år siden begynte hun å utforske mulighetene for partnersamarbeid, ettersom hotellet var nødt til å forbedre antallet bestillinger i lavsesongene og være mer synlig på Internett. «Når du ser hvordan verden fungerer i dag, så skjønner du raskt at folk må ha mulighet til å bestille online», sier hun.

Partnerskap

Jane hadde hørt om Expedia Group, men var i utgangspunktet skeptisk til dette alternativet. «Når du er vant til å gjøre alt salgsarbeidet selv, er det vanskelig å stole på at noen andre vil ivareta interessene dine på best mulig måte», sier hun. «Vi hadde heller ikke lyst til å gi fra oss for mye av inntektene våre». Fra de første møtene med Expedias Market Managers husker Jane godt hvordan de guidet henne gjennom prosessen steg for steg og var villige til å gjøre en innsats for å redusere bekymringene hennes.

Atlantis begynte samarbeidet med Expedia Group i juni 2014. Samarbeidet begynte i det små. Atlantis la kun ut noen få rom, ettersom god kundeservice er hotellets viktigste prioritet og man var redd for å overbooke hotellet. «Resepsjonen vår er selve knutepunktet for hotellet, og vi utmerker oss ved å gi glimrende service til kundene våre», sier Jane. Da hun integrerte Expedia i bookingsystemet sitt var forskjellen enorm. Bestillingsprosessen var enklere å følge med på, og det ble lettere for henne å styre hotellet på en effektiv måte. Hennes opplevelser med Market Management-teamet gjorde også at hun lærte å stole på Expedia Group. «Kundeservicen vi får fra Expedias Market Management-team er fantastisk. Uansett når jeg ringer, er det noen der for å svare på spørsmålene mine.» De er også der for å hjelpe henne med å være konkurransedyktig i markedet sitt, noe som har økt tilliten hennes til teamet.

Eksponering/markedsføring

Siden Atlantis ble med i Expedia Group har hotellet fått økt eksponering for kunder som normalt sett ikke ville ha fått vite om dem. «Synlighet er alfa og omega, og ved å samarbeide med Expedia Group har vi økt markedsføringen vår online og fått flere bestillinger i lavsesongen», sier Jane. «Vi har fått gjester som ellers aldri ville ha kommet hit, og gjennom Expedia har vi også fått en økning i antallet yngre gjester». Gjennom Expedia Groupss markedsplass kan Atlantis vise fram den flotte havutsikten gjestene deres får og det store utvalget aktiviteter som er tilgjengelige for kundene. «Expedia Group og nettstedet vårt viser virkelig fram hvilken vakker beliggenhet hotellet har», sa Jane. «Når jeg kommer rundt hjørnet på hotellet, så tar havutsikten fremdeles pusten fra meg, og det er noe jeg ønsker at kundene våre også skal få oppleve».

Flere bestillinger

Siden de ble med i Expedia Group har Atlantis fått en stor økning i antallet siste liten-bestillinger. «Vanligvis når det bare er igjen et par dager, kommer vi inn og ser at vi har fått minst fem ekstra bestillinger», forklarer hun. «Jeg er glad for at Expedia gir kundene nyttige verktøy for å kunne bestille slik de ønsker og når de ønsker».

Med et lokalt marked i endring er Jane klar over behovet for å fortsatt være konkurransedyktig. Hun vil være der kundene er, og ser at folk ønsker en annen type markedsføring enn tidligere. «For å tiltrekke seg kunder må hoteller følge med i tiden, og Expedia Group er virkelig det verktøyet folk bruker for å bestille hotellrom. For å lykkes må du være relevant og være tilstede der kundene er», sier Jane.

Perspektiver på fremtiden

I år ønsker Atlantis å styrke samarbeidet med Expedia Group for å finne ut av hvordan hotellet kan øke inntektene sine ytterligere. Når hun tenker på det hun har lært av opplevelsene med Expedia Group så langt, så handler det i stor grad om at hun fremdeles har kontroll over bedriften sin, men nå med litt mer hjelp. «Ikke vær redd for at du gir fra deg kontrollen over overnattingsstedet ditt. Det er ikke tilfelle, du har fremdeles styringen selv», sier hun.

Når hun tenker på det kommende året sier Jane at hun fremdeles vil benytte seg av ekspertisen til sine Market Managers for veiledning og hjelp. Hennes råd er: «Bruk dine Market Managers som et verktøy, som noen som kan hjelpe deg og prøve å forstå hva det er du ønsker å oppnå med samarbeidet. Det beste med Expedia Group er at de tilpasser servicen sin til deg. Jeg hadde behov for å gjøre ting langsomt og bli vant til å bruke et online reisebyrå, og de samarbeidet med meg om dette».

Flere suksesshistorier

Expedia-kampanjer gir økt antall bestillinger

Le Grand Karuizawa i Japan

Les artikkel

Expedia sørger for verdifulle internasjonale bestillinger

Hotel Kazurabashi i Japan

Les artikkel

Lengre bestillingsperioder med Expedia

Keiryuso Shiorie i Japan

Les artikkel