Tämä sivusto käyttää evästeitä ja muuta vastaavaa teknologiaa analyyseihin, personointiin, sosiaalisen median toimintoihin ja mainontaan. Lue lisää. Muokkaa asetuksiasi.

Yhteistyö Expedian kanssa auttaa lisäämään yhdysvaltalaisen aamiaismajoituksen varausmääriä

The Inn at Elk River, Yhdysvallat

Pohjois-Carolinan Blue Ridge -vuoristossa sijaitseva The Inn at Elk River on perheomisteinen ja perheenjäsenten voimin toimiva aamiaismajoitus. The Innin lähellä on useita hiihtokeskuksia, se tarjoaa asiakkaille useita ulkoilma-aktiviteetteja, ja se sijaitsee lähellä pikkukaupunkia, jossa asiakkaat voivat tehdä ostoksia.

Expedian tarjoama näkyvyys on tuonut meille asiakkaita, joita emme olisi muuten saaneet

John Lowery

Vuonna 1996 John Lowery, hänen vaimonsa ja kaksi muuta ystäväpariskuntaa ostivat ja kunnostivat historialliseen tyyliin rakennetun Manning Housen. The Innissä on kahdeksan makuuhuonetta, joista jokaisessa on oma kylpyhuone, takka ja omanlaisensa tunnelma.

John Lowery ja hänen liikekumppaninsa ovat kasvattaneet liiketoimintaansa keskittyen laadukkaaseen asiakaspalveluun ja asiakkaan kokemukseen. John Loweryn mukaan ”vieraanvaraisuus ja vuoteet ovat aina olleet liiketoimintamme pääpisteitä”. Tämän aamiaismajoituksen pääprioriteettina on korkealaatuinen asiakaspalvelu, jonka tavoitteena on saada asiakkaat tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Paikallinen näkyvyys

The Inn on aina houkutellut tasaisesti asiakkaita, jotka ovat tulossa lomailemaan alueelle. The Inn sijaitsee kuitenkin syrjässä Pohjois-Carolinan vuorilla kaukana päävaltatiestä, joten aamiaismajoituksessa yöpyneet asiakkaat ovat yleensä olleet matkalla lähialueelle. John oli kuullut Expediasta usein aikaisemminkin, mutta hän oletti, ettei hänellä tai hänen kahdeksan makuuhuoneen majoitusliikkeellään olisi varaa tehdä yhteistyötä verkkomatkatoimiston kanssa. Mutta kun Expedian paikallinen Market Manager otti Johniin yhteyttä ja ehdotti tapaamista, John tarttui tilaisuuteen ja huomasi, etteivät hänen ennakkoluulonsa pitäneetkään paikkaansa. ”Olimme iloisesti yllättyneitä, rehellisesti sanottuna jopa hieman järkyttyneitä”, John Lowery kertoo. ”Market Managerimme oli hyvin ammattimainen ja olimme valmiita allekirjoittamaan sopimuksen alle 20 minuutissa tapaamisen alusta.”

Näkyvyys/markkinointi

Ensimmäisten keskustelujen jälkeen John oli yllättynyt, kuinka monia eri brändejä ja sivustoja Expedia tarjoaa yhteistyökumppaneilleen. Allekirjoitettuaan sopimuksen Expedian kanssa The Innin näkyvyys on kasvanut merkittävästi. ”Expedian tarjoama näkyvyys on tuonut meille asiakkaita, joita emme olisi muuten saaneet”, kertoo John Lowery. ”Meillä on ollut pariskunta Irlannista, jotka tekivät varauksen Expedian kautta, ja he kertoivat haluavansa palata ehdottomasti uudelleen. He kuuluvat niihin asiakkaisiin, jotka eivät olisi tehneet varausta, ellemme olisi tehneet yhteistyötä Expedian kanssa.”

Varausmäärien kasvu

”Olemme enemmän kuin tyytyväisiä”, kertoo John, jonka mukaan Expedia tuo keskimäärin 30–45 varausta kuukausittain, mikä tarkoittaa 20–25 %:n kasvua. Johnin mielestä yhteistyö Expedian kanssa sujuu hyvin. Hän tekisi mieluummin yhteistyötä Expedian kanssa kuin maksaisi mainostilasta, sillä kumppanuus Expedian kanssa tarjoaa paljon enemmän näkyvyyttä ja on myös kustannustehokkaampaa. Hän pitää myös siitä, että hänen on maksettava Expedialle vain silloin, kun asiakas yöpyy hänen majoitusliikkeessään. ”Pienenä liikeyrityksenä suosittelisin hyödyntämään tämän tilaisuuden, sillä siitä on seurannut meille vain hyvää”, John kehottaa.

Market Managerin asiakaspalvelulähtöisyys tehosi Johniin, sillä asiakaspalvelu on The Innin ykkösprioriteetti ja yksi syy siihen, miksi hänen on ollut iloinen yhteistyöstä Expedian kanssa.

”Expediaan liittyminen on ollut paras tekemämme päätös”, kertoo John Lowery. ”En voi kehua näkemiämme tuloksia ja Market Management -tiimin antamaa palvelua tarpeeksi.”

Lisää menestystarinoita

Expedian mainoskampanjat auttavat lisäämään varausmääriä

Le Grand Karuizawa, Japani

Lue artikkeli

Expedia tuo arvokkaita kansainvälisiä varauksia

Hotel Kazurabashi, Japani

Lue artikkeli

Pidemmät varausajat Expedian kautta

Keiryuso Shiorie, Japani

Lue artikkeli