Denne side bruger cookies og lignende metoder til at analysere onlinetrafik, personligt indhold, indhold på sociale medier samt annoncer. Læs mere. Administrere dine indstillinger.

Samarbejdet med Expedia øger antallet af reservationer for et Bed & Breakfast i USA

The Inn at Elk River, USA

The Inn at Elk River, beliggende i hjertet af Blue Ridge Mountains i North Carolina, er en familieejet og -drevet Bed & Breakfast. Overnatningsstedet, der ligger tæt på flere skisportssteder, tilbyder en masse udendørsaktiviteter samt nem tilgang til en lille landsby, hvor gæster kan udforske de lokale butikker.

Den eksponering, vi har fået gennem Expedia, har givet os gæster til vores dør, som vi ellers aldrig ville have set

John Lowery

I 1996 købte og renoverede John Lowery, hans hustru og to andre par, der alle er gamle venner, Manning House, som er en kro i kolonialstil og en kopi af de gamle bygninger, der findes i det gamle museumsområde Williamsburg. Kroen har otte værelser, der hver har eget bad, pejs samt deres helt egen personlighed.

John Lowery og hans samarbejdspartnere har fået virksomheden til at vokse ved at gøre service samt selve oplevelsen til en topprioritet. “Vi sælger gæstfrihed samt overnatningsmuligheder, og det har altid været og vil altid være vores primære fokus,” fortæller John Lowery. At tilbyde et højt niveau af service, hvor gæster kan føle sig hjemme, er en af de vigtigste opgaver for deres Bed & Breakfast.

Lokal eksponering

Overnatningsstedet har altid haft en stabil strøm af besøgende på vej til lokalområdet. Men fordi overnatningsstedet ligger gemt væk i North Carolinas bjerge og langt fra en hovedvej, er de gæster, der kommer forbi, begrænset til folk, der specifikt ønsker at rejse til den del af landet. John havde hørt om Expedia i flere år, men gik ud fra, at eftersom de kun var en lille Bed & Breakfast med otte værelser, ville de ikke have råd til at samarbejde med et online rejsebureau. Men da en lokal Market Manager fra Expedia kontaktede John, valgte han at sige ja til mødet for at høre mere om mulighederne, og han indså, at det bestemt ikke var tilfældet. “Vi blev meget positivt overraskede, ja nærmes chokerede over, at det slet ikke var tilfældet,” fortæller John. “Vores Market Manager var meget professionel, og på mindre end 20 minutter var vi klar til at underskrive en aftale.”

Eksponering/markedsføring

Under de første samtaler blev John overrasket over, hvor mange varemærker og salgssteder Expedia kunne tilbyde sine samarbejdspartnere. Og siden overnatningsstedet indledte et samarbejde med Expedia i maj 2016, har det oplevet en betydelig stigning i den opmærksomhed, de får fra kunder. “Den eksponering, vi har fået gennem Expedia, har givet os gæster til vores dør, som vi ellers aldrig ville have set, ” forklarer John Lowery. “Vi havde besøg af et par fra Irland, der havde reserveret gennem Expedia, og som forsikrede os om, at de bestemt ville komme igen. Havde det ikke været for vores samarbejde med Expedia, ville sådanne kunder aldrig have reserveret et ophold hos os.”

Øget antal af reservationer

“Det ville være en underdrivelse at sige, at vi er glade for samarbejdet,” siger John, der fortæller, at han i gennemsnit får 30-45 reservationer gennem Expedia om måneden, hvilket svarer til en stigning på 20-25%. For John fungerer samarbejdet med Expedia rigtig godt. Han vil hellere være partner med Expedia end at betale for en annonce, fordi for ham giver samarbejdet med Expedia langt mere synlighed og er mere omkostningseffektivt. Et andet aspekt, John godt kan lide, er, at han ikke behøver at betale Expedia, medmindre gæsterne rent faktisk overnatter på hans Bed & Breakfast. “Som en lille virksomhed vil jeg anbefale at benytte sig af denne mulighed, fordi det har kun været en positiv oplevelse,” siger John.

Market Managerens ’service frem for alt’-tilgang var noget, John kunne relatere til, da netop service er overnatningsstedets førsteprioritet og en af årsagerne til, at de har været glade for Expedia.

“At samarbejde med Expedia er den bedste beslutning vi har taget,“ siger John Lowery. “Jeg kan simpelthen ikke sige nok positive ting om den service, Expedias Market Management-team leverer.”

Flere succeshistorier

Expedia-kampagner hjælper med at øge antallet af reservationer

Le Grand Karuizawa, Japan

Læs artiklen

Expedia genererer værdifulde internationale reservationer

Hotel Kazurabashi, Japan

Læs artiklen

Længere reservationsperiode med Expedia

Keiryuso Shiorie, Japan

Læs artiklen